Onze crackers uit Werkendam

Leev staat voor gezonder, eerlijker en lekkerder. Met een kleine biologische bakkerij heeft Leev de bijzonder ambachtelijke oer-cracker bedacht en ontwikkeld. Naast dast de crackers dus biologisch zijn en geen toegevoegde suikers bevatten, zijn ze ook een bron van vezels en eiwitten. Ideaal als tussendoortje of ter aanvulling op de lunch! Lees verder

Onze komkommers uit Boekel

Sinds 1971 worden er in de groentekwekerijen van de familie Tielemans de lekkerste komkommers geteeld welke worden afgezet via Coöperatie Kompany U.A. Het bedrijf is de afgelopen decennia flink gegroeid en vernieuwd, zodat ook de komende jaren de komkommers met veel zorg kunnen worden blijven geteeld.Lees verder

Onze jam uit Beesd

Op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe worden de lekkerste biologische jams gemaakt. Inmiddels beheert de negende generatie van de familie Van Verschuer het landgoed.Lees verder

Onze stroop uit Schinnen

In het Zuid-Limburgse Schinnen maakt Canisius heerlijke, pure appelstroop zonder toevoegingen. Daarnaast is de stroop overigens ook vrij van allergenen.Lees verder

Appels van Nieuw Slagmaat

Ons fruit van Nieuw Slagmaat

Onze appels en peren kun je niet met andere vergelijken. Net buiten de stad Utrecht, in Bunnik, ligt boerderij Nieuw Slagmaat. Familie Van der Maat teelt daar de lekkerste appels en peren met zoveel mogelijk zorg voor het milieu.Lees verder

Rundvleesburger

Onze duurzame rundvleesburgers

Onze ambachtelijke hamburgers van 100% rundvlees worden bereid volgens authentiek slagersrecept. De basis voor het recept is het kwaliteitsvlees van Limousin en Blonde d‘Aquitaine runderen.Lees verder

Onze fairtrade kokosmelk

Onze fairtrade kokosmelk

Kokosnoten, kokosolie en kokosmelk behoren tot de snelst groeiende exportproducten van Sri Lanka. In Dambulla is een kleine groep kokosboeren aangesloten bij Safenet, een boerenorganisatie die sinds 2013 Fairtrade gecertificeerd is. Deze boeren leveren maandelijks de circa 90.000 kokosnoten die verwerkt worden voor de Fairtrade kokosmelk van Fair Trade Original, én die onder andere gebruikt wordt bij Onze Keuken.Lees verder

Onze duurzame thee

Onze duurzame thee

Onze thee is Rainforest Alliance gecertificeerd. Rainforest Alliance is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Lees verder

Onze duurzame koffie

Onze duurzame koffie

Onze koffie draagt het UTZ keurmerk. UTZ leert de boeren te werken met landbouwtechnieken die mens en milieu sparen. Bij de productie van onze koffie worden zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruikt en garanderen de boeren goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Daarnaast moeten producten van UTZ verplicht traceerbaar zijn, zo weten we dus altijd waar onze koffie vandaan komt!

banaan

Onze bananen

Wij streven ernaar om duurzaam te ondernemen. Zo vinden wij het niet alleen belangrijk waar onze producten vandaan komen, maar ook dat ze op een eerlijke manier geproduceerd worden. Lees verder

Onze winterpeen uit de Flevopolder

De winterpeen uit ons restaurant wordt geteeld in de Flevopolder op de uitgestrekte vlakten van de voormalige vruchtbare zeebodem. De biologische boer Gertjan Snippe gebruikt geen bestrijdingsmiddelen en kustmest tijdens de teelt, hierdoor krijgt de peen zijn overheerlijke smaak. Lees verder

Lakenvelder

Onze Lakenvelder kroket

Onze speciale van Dobben kroket wordt gemaakt met vlees van het Lakenvelder rund; een zeldzaam oud-Hollands runderras, dat kleinschalig en duurzaam wordt gefokt door een select aantal boeren. Onze kroket is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens duurzaam!Lees verder

Onze spinazie uit Lierop

Al vier generaties lang teelt de familie Van den Einden de heerlijkste spinazie. De familie hecht veel waarde aan kwaliteit op een duurzame en verantwoorde wijze. Op meer dan 100 hectare grond in het Brabantse Lierop krijgen de planten alle ruimte om te groeien in de vollegrond. De groente zijn dan ook Milieukeur gecertificeerd. Oogsten doet van den Einden alleen op bestelling, zo komen alle producten vers van het land op je bord.

Onze champignons uit Slootdorp

Onze champignons worden gekweekt door de Noord-Hollandse paddenstoelenkwekerij Koolen, een echt familiebedrijf. Bij het kweken worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Met als resultaat dat je de pure smaak van de champignons proeft. Lees verder

Brood Bakker Bertram

Ons brood van Bakker Bertram

Al ruim 120 jaar bakt familiebedrijf Bakker Bertram de heerlijkste broodsoorten. Wat ooit begonnen is als een kleine bakkerswinkel in de Amsterdamse Jordaan, is uitgegroeid tot een multifunctionele bakkerij met behoud van de bijzondere ambacht en enorme passie voor het vak.

Lees verder